Menu Sluiten

Zoutstrooier


Zoutstrooier

Wat is een zoutstrooier.

Een zoutstrooier is onmisbaar als u te maken krijgt met grote oppervlakten sneeuw in de winter. Gladheid door ijs en sneeuw wordt snel bestreden door een zoutstrooier. Een duwmodel zoutstrooier duwt u makkelijk voor u uit. Naast zout strooien kunnen deze strooiers ook gebruikt worden voor kunstmest of bijvoorbeeld graszaden.

Op deze manier kunt u van een zoutstrooier het gehele jaar gebruik maken.

Er bestaan verschillende types zoutstrooiers in verscheidene materialen en met diverse inhouden aan. Stalen zoutstrooiers worden vaak aan heftrucks gekoppeld.

De meeste zoutstrooiers zijn gemaakt van roestvrij staal, waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn en minder roesten. De buitenkant is meestal gecoat zodat hij gemakkelijker schoon te maken is en er ook na jarenlang gebruik als nieuw blijft uitzien.

Sommige zijn voorzien van een automatische uitschakeling, zodat u minder werk hebt wanneer de temperaturen beginnen te dalen. Op een koude winternacht hoeft u alleen maar de elektromotor aan te zetten en de motor doet de rest. Veel machines hebben ook een voorraadbak waarin u ongebruikt zout voor de winter kunt bewaren.

Een zoutstrooier met loopkat is perfect voor grotere oppervlakken zoals trottoirs en parkeerterreinen. U kunt echter ook kleinere zoutstrooiers krijgen die ook zijn gemaakt voor sneeuw- en zoutbehoeften in het begin, evenals zoutstrooiers voor trottoirs en parkeerterreinen.

Deze zijn voorzien van wielen en een handgreep voor gemakkelijk transport. Ze hebben een borstelachtig hulpstuk om sneeuw of zout van opritten of trottoirs te verwijderen.

Info over zoutstrooier

Interesse in Zoutstrooier

Bijkomende informatie over een zoutstrooier.

Naast een zoutstrooier hebt u voor het onderhoud van zoutstrooiers nog andere hulpmiddelen nodig, zoals sneeuwschuivers, sneeuwschoppen en sneeuwharken. Als u moeilijk bij de schoon te maken plekken kunt komen, moet u misschien een sneeuwfrees huren of kopen.

Sneeuwploegen en sneeuwschoppen zullen het gemakkelijker maken om de sneeuw van opritten en trottoirs te verwijderen, maar een sneeuwhark zal helpen om het zout van harde oppervlakken zoals bakstenen te krijgen. Voor het onderhoud van zoutstrooiers kunnen ook zout- en kiepwagens worden gehuurd.

Als u op zoek bent naar een handige manier om uw trottoirs, patio´s, wegen en opritten te zouten, overweeg dan een zoutwagen.

Meer info over zoutstrooier nu op www.vanhaute-landbouwmachines.be.

Tags

Aanbouwdelen Zoutstrooier | Adler Zoutstrooier | Leveranciers Zoutstrooiers | Zoutstrooier Oost-vlaanderen | Zoutstrooier |