Menu Sluiten

Handmaaiers


Handmaaiers

Informatie over handmaaiers.

In de loop der jaren is handmaaier stilaan verdrongen door de grasmaaier op benzine, de elektrische grasmaaier en de grasmaaier die werkt op accu. Nochtans mag men gerust stellen dat de techniek van de handmaaier in de loop der tijd ook van betere kwaliteit is geworden.

Bovendien hebben handmaaiers ontegensprekelijk het voordeel dat door hun verbeterde ergonomie ze flexibel en licht werken. De hoogte van een handmaaier is makkelijk in te stellen en hun allergrootste voordeel is dat ze veel minder lawaai produceren dan grasmaaiers die werken met een motor of op elektriciteit.

Er kan dus geen ongewenste geluidsoverlast ontstaan.

Bovendien is een handmaaier energiezuinig en milieuvriendelijk en dien je geen rekening te houden met beschikbare stopcontacten en verlengkabels. En niet te vergeten, een handmaaier is altijd goedkoper dan een maaier op benzine of elektrisch.

Maat let op, ook in de categorie van de handmaaiers bestaat er een verschil in kwaliteit. 

Iets duurdere handmaaiers zullen ook messen bevatten van betere metaal kwaliteit en je zal ook de maaihoogte beter en gemakkelijker kunnen instellen.

Iets kwalitatievere handmaaiers zijn ook voorzien van een mulchfunctie.

Hiermee kan men het gemaaide gras versnipperen zodat de tuin extra meststof krijgt. Het grasmaaisel dien je ook niet meer bij elkaar te harken zodat je tijd hebt voor andere onderhoudswerken in de tuin.

Info over handmaaiers

Mededeling over Handmaaiers

Kwalitatieve Handmaaiers.

Tegenwoordig is elke handmaaier ook uitbreidbaar met een opvangbak. De maaihoogte kan je meestal met een eenvoudige schuif verstellen en het ratelende geluid dat vroeger zo kenmerkend was voor handmaaiers komt quasi niet meer voor.

Een kwalitatieve moderne handmaaier zal licht, zeer stil en uiterst efficient maaien.

Meer info over handmaaiers nu op www.vanhaute-landbouwmachines.be.

Tags

Gazon Handmaaiers | Handmaaiers Oost-vlaanderen | Handmaaiers | Herstelling Handmaaiers | Leveranciers Handmaaiers | Onderhoud Handmaaiers | Stiga Handmaaiers |